A Blog Weboldala


Banner

2010. november 28., vasárnap

Seventeen interjú

Saját fordítás, nem lenyúlni!




Bella jelenleg ragyog a reflektor fényben, a Disney új sorozatában, a Shake it Up-ban.
Bella Cece Jones-t játssza, egy táncost aki Chicagóba költözik, hogy valóra váltsa legnagyobb álmát, és karrierje lehessen.
Elkaptuk Bellát a vasárnapi premier előtt, hogy megtudjuk, hogy tanulta meg ezeket az őrületes táncmozdulatokat, és, hogy milyen vidám dolgokat élt át Shake it Up-os kollégáival.

Teen Mag: Mesélj nekünk a nagy áttörésedről.

Bella: A nagy áttörésem az volt, mikor megkeresett a Texas Instruments szóvivője. A válogatáson esélyt kaptam, hogy én olvassam fel a reklámban a szöveget.

TM: A családod támogatott?

Bella: A családom abszolút támogatott! Nagyon tartottam az olvasástól a diszlexiám miatt, de a családom támogatása és az olvasás leckék tényleg segítettek nekem elhessegetni a félelmeim.
Nagyon sokszor csalódtunk már az üzleti életben, és mindig elvesztettem a munka lehetőségét, ha olvasnom kellett. Meg kellett tanulnom kivárni minden alkalmas időt, és így választhattam néhány remek projectet.

TM: Mesélj nekünk az új műsorodról, a Shake it Up!-ról. Mondj nekünk valamit.

Bella: A Shake it Up! egy barátságról szóló komédia, aminek a központjában a tánc van. Egy vicces műsor mindennapi gyerekekről akik idejük egy részében dolgoznak, és leckéket vesznek az élettől, suliról és családról. Cece-t játszom, egy fiús lányt ösztönös hajlammal a divat iránt. Imád táncolni és imádja a legjobb barátnőjét, Rocky-t.

TM: Valami vidám pillanat, amit megosztanál?

Bella: Mindig vidám perceket élünk át a forgatáson. Megünnepeljük egymás szülinapját, és a mi képeink vannak a tortákon. Ez olyan mint egy álom, mindannyiunk számára.

TM: Kinek a karrierjét birtokolnád szívesen?

Bella: Natalie Portman vagy Emma Wattson

TM: Melyik az a TV műsor, amit nem tudsz kihagyni?

Bella: Vámpírnaplók, Csinos kis hazugok, és bármilyen műsor a Disney-n.

TM: Kivel szeretnél szívesen kapcsolatot?

Bella: Ian Somerhalderel a Vámpírnaplókból! :)

TM: Mi lesz számodra a következő? Van álom munkád?

Bella: Álom munkám? Szeretnék csinálni egy élőszereplős filmet a Kim Possible-ből!!!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése